mandag den 25. juli 2016

Sommerens Camping

Så blev det tid til at blive vires jomfru tur i Camp-Letten. Naja hentede den på vej hjem fra arbejde. Jeg havde pakket det hele og var klar til at pakke i bilen når hun kom hjem. 
Vi fik hurtigt pakket bilen og sat næsten mod De Hvide Svaner Campingplads i Karbæksminde. 


Opsætningen gik som en leg, 2 timer så var alt sat op og der var mad på bordet. Klar til rigtigt at nyde hinandens selskab med campinglivet. Vi nød aftenen på campingpladsen, vi havde en god plads tæt på vandet men samtidig midt på pladsen og tæt på alle faciliteterne. 


Dagen efter havde vi planlagt en tur til BonBon Land. Lækker oplevelse, lidt støvregn, men det gjorde bare oplevelsen i vandrutsjebanen sjovere 😊 

Men BonBon land er ikke hvad det var da man var barn. Der er kommet mange vilde forlystelser og BonBon slikket er borte 😒 Selv der hvor man lavede slikkepind. 
Men stemningen var der stadig.

På vej hjem kørte vi i kæmpe Bilka og handlede til lækker aftensmad (måske også lidt i ly fra regnen). 


Efter maden nød vi den smukkeste solnedgang med en gammeldags isvaffel. 

Efter en god nats søvn, var det tid til morgenmad. Solen bagte så meget at vi satte os udenfor teltet og overvejede kraftigt om vi skulle tage en overnatning mere og køre hjem mandag morgen. Vi besluttede dog at køre hjem og nyde solen og søndagen på altanen.


Turen til næste gang der er en friweekend er allerede booket. Turen går til Enø Camping.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.