Jordbærtærte

Opskriften her har jeg ''arvet'' igennem min kammerat Kenneth, den er bare helt igennemfantastisk.

Opskriften givet 1 stor bradepande jordbærtærte ca. 20 pers.

Ingredienser til bund:
500 g. Revet marcipan
500 g. Sukker
7 Æg
50 g. Hvedemel
250 g. Mørk Chokolade (til smøring)

Ingredienser til ''topping'':
3 dl.. Mælk
1 brev Kagecreme
1/2 L. Piskefløde
ca. 1 kg. Jordbær til pynt.


Fremgangsmåde til bund:
- Pisk revet marcipan, sukker, æg og hvedemelluftigt.
- Beklæd en bradepande med bagepapir og kom dejen godt rundt i bradepanden.
- Bages ved 180 grader varmluft i 20 minutter.
- Når den er færdigbagt må der godt hænge lidt på den gaffel man stikker med.
- Chokoladen hakkes og smøres på den varme bund, og sættes derefter til afkøling.
- Bunden kan med fordellaves dagen før.

Fremgangsmåde til sammenlægning:
- Pisk kagecreme sammen efter anvisning på pakken (Eller lav den selv fra bunden)
- Pisk flødeskum.
- Når cremen har trukket vendes flødeskum og kagecreme sammen.
- Smøres ud på bunden i et jævnt lag.
- Toppes med friske jordbær.
- Vil man have en hurtig gele på toppen, kan men selv lade den med saft og husblads, eller man kan forsigtigt smelte et par glas ribsgelé og hælde ud over. Står ca. en halv time køligt så er geleen helt fast og fin.
- Nydes til der ikke er mere i bradepanden (går hurtigt).




- Torben

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.