mandag den 25. juli 2016

Camp-Let Campinglivet

(Bedre sendt end aldrig) 😊 

Så kom sommeren, eller rettere den har jo snart været her længe. Vi blev endnu mere totalt bidt af campinglivet på vores lækre Roadtrip rundt i USA. 

Vi begyndte allerede mens vi var i USA og kigge på vogne til når vi kom hjem. 

Da vi så ellers lige var landet hjemme begyndte vi for alvor at kigge efter hvad vi skulle bruge til vores fri weekender nu vi havde brugt sommerferien for i år. 😊 
Vi besluttede os ret hurtigt for det måtte være en Camp-Let der lige var sagen.
Efter at have kigget nettet tyndt og besluttet os for at købe en brugt men nyere vogn lokkede vi Jan og Michael til at køre landet rundt med os så vi havde lidt sparring, Jan har i de unge dage arbejdet ved en campingforhandler, så han havde lidt god forhåndsviden. 

Efter at have været ved flere Campingforhandlere på Sjælland og hovedstadsområdet måtte vejen gå længere mod Jylland da det er der hvor der er absolut flest til salg. Vi gjorde stop i Køge hvor vores Camp-Let stod og smilede til os. 
Efter en grundig gennemgang besluttede vi os straks at den skulle vi have. Da der var flere der lignede de kiggede efter den samme, var der ikke lang betænkningstid. Men alligevel nok til at gennemgå den grundigt. 


Købt og afhentet en uge senere.
Ventetiden var lang trods vi købte den søndag og hentede den efterfølgende torsdag. Tiden gik dog med at shoppe en masse lækkert camping udstyr til den, så den kunne stå klar så hurtigt som muligt 😊 


Nu begynder turene så at blive planlagt. Jan og Michael varmede den lige op til sommeren med en dejlig tur til Jylland, hvor vi weekenden efter mødtes på Sorø Sø Camping og nød campinglivet sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.