Broccolisovs

En lille lækker og nem opskrift på en kold broccolisovs, til dem af Torbens Instagram følgere der det sidste tykke tid har lagt mærke til den stigende interesse for vegetar og veganer mad. I forbindelse med et 3 dages kursus. Der vil selvfølgelig løbende komme nye spændende opskrifter også indenfor denne kategori.

Ingredienser til ca. 4 personer:
250 g. Broccoli i buketter
1,25 dl. Fløde
Urtesalt
½ tsk. Citronsaft
½ spsk. Ahornriup (kanundlades)
½ tsk. Sennep
1 fed Hvidløg


Fremgangsmåde:
- Broccolien skære ud i mindre buketter, husk at man sagtens kan bruge stokken, og især i denne opskrift.
- Blancher broccolien kort med kogende vand efterfulgt af hurtig nedkøling med koldt vand.
- Lad broccolien dryppe af.
- Blend alle ingredienserne i en blender / foodprocessor.
- Tilpas konsistensen med fløde.

Kan serveres til det meste. Vi nyder den til en kartoffel-kikærtefrikadelle med sesam (opskrift i arkiv)

- Torben

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.