Braiseret svineskank

At finde Tupperware stegesoen frem, er en af mine helt store favoritter. Langtidstilberedt mad, det er lykken. Det giver intens god smag og mørhed. Overvejelserne var mange da jeg god med svineskankene, skulle det være i stegesoen eller i SousViden? Det blev stegesoen.

Så her er opskriften på ølbraiseret svineskank, nok til 4 personer. Ca. 4 timer.

Ingredienser:
5 Gulerødder
2 Løg
2 Gode mørke øl (Jeg brugte hjemmebrygget juleporter)
1,7 kg. Svineskank
Ramsløgs salt (Se opskrift i arkiv)
Peber
Persille
Tilbehør, eks. grov kartoffelmos

Fremgangsmåde:
- Skær gulerødder og løg i tern, plaseres i bunden af stegesoen.
- Kom herefter svineskankene ovenpå, som gnides med salt, peber og persille.
- Hældes over med 1 flaske øl.
- Braisere ved 180 grader i 3 timer
- I ventetiden nydes den anden øl.
- Efter den er stegt færdig,hældes væden ud over i en gryde som jævnes, Vupti så er der den lækreste sovs.
- Mens sovsen jævnes og evt. kartoffelmosen laves steges svineskanken ved 200 grader udenlåg. For at få lidt svær.
- Svineskanken skære ud og serves ved grøntsagerne fra bunden.

Velbekomme.



- Torben

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.