Så her er opskriften på ølbraiseret svineskank, nok til 4 personer. Ca. 4 timer.
Ingredienser:
5 Gulerødder
2 Løg
2 Gode mørke øl (Jeg brugte hjemmebrygget juleporter)
1,7 kg. Svineskank
Ramsløgs salt (Se opskrift i arkiv)
Peber
Persille
Tilbehør, eks. grov kartoffelmos
Fremgangsmåde:
- Skær gulerødder og løg i tern, plaseres i bunden af stegesoen.
- Kom herefter svineskankene ovenpå, som gnides med salt, peber og persille.
- Hældes over med 1 flaske øl.
- Braisere ved 180 grader i 3 timer
- I ventetiden nydes den anden øl.
- Efter den er stegt færdig,hældes væden ud over i en gryde som jævnes, Vupti så er der den lækreste sovs.
- Mens sovsen jævnes og evt. kartoffelmosen laves steges svineskanken ved 200 grader udenlåg. For at få lidt svær.
- Svineskanken skære ud og serves ved grøntsagerne fra bunden.
Velbekomme.
- Torben
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.