BBQ Tør RUB

Så kom tiden hvor der skulle laves en tør rub, da jeg ville lave pulled chicken i min SousVide.

Opbevares fint i lukket beholder


Hvad gør man andet end at søge en masse på nettet og finde ud af man kun har halvdelen i køkkenet. Ja så laver man da sin egen, så denne opskrift er blot min, ud fra basic indgredienserne jeg har i køkkenet, har man hvidløgspulver istedet for ramsløg, bruger man da bare dette. Har man andre lækre krydderier på hylden, så i med det.

Opskriften her giver selvfølgelig et halvstort dejligt glas til at starte sommeren på.

Indgredienser:
60 g. Brun farin
30 g. Røget paprika
1 tsk. / 3 g. Caryanne peber
2 spsk. / 14 g. Citron flagesalt
1 1/2 spsk. / 2 g. Frisk kværnet peber
1 spsk. / 2 g. Oregano
1 spsk. / 1 g. Tørret ramsløg
1 spsk. / 1 g. Spidskommen

Fremgangsmåden:
Alt blandes sammen og opbevares en tætlukket beholder. Kan bruges som god marinade, spæd den evt. op med lidt æbleeddike, så er dem nem at smøre på noget, men også god som den er tør.

Tip: Smagen kan selvfølgelig blive endnu mere intens ved st riste krydderierne og køle det ned for efterfølgende at blande det med sukkeret. Det skal jeg prøve næste gang.



- Torben

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.