Indgredienser:
2 kyllingebryster
Æbleeddike
Tør rub (opkstrift findes i arkiv)
Fremgangsmåde:
Kyllingebrysterne blev vakuumpakket med 3 spsk. rub og en sjat æbleeddike.
Derefter trak de i to dage (Fordi sådan passede det lige med tiden og planlægningen, 1 dag kunne også have gjordt det eller måske enda 1 time)
Vakuumeret med rub og æbleeddike |
Rub |
Der blev påfyldt varmt vand på SousViden fra vandhanen, så var den hurtigere varm. Jeg valgte at give den 1 time ved 65 grader. Det tog ca 25 min for den at varme op fra 52 grader til 65 grader.
Kødet kom først i da den var varm.
I SousVide'n |
Færdigtilberedt |
Jeg hældte den overskydende væde der var i posen ud. Og kom kødet på den meget varme pande, tilføjede lidt ekstra af rubben, da jeg syntes den manglede det. Jeg efter en røget smag så et par dråber røgaroma kom da også på.
Stegt på banden |
Derefter var den pulled chicken klar til spisning, vi brugte den som sagt i en burger. Mums!
Serveret i skål |
![]() |
Anrettet i burger |
- Torben
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.