Anrettet med PulledChicken |
Bollen her har taget inspiration fra en AMO opskrift. Blev udviklet til en pulled chicken burger.
Antal: 8 gode store boller
Indgredinser:
3 dl. Vand
25 g. Øko gær (Øko gær eller ej, det er vidst et andet indlæg)
100 g. Tippo 00 Mel
100 g. Rugmel
400 g. Hvedemel
1/2 spsk. Sukker
1/2 spsk. Salt
1/2 dl. Olivenolie
Fremgangsmåde:
Alle indgredienserne røres sammen og æltes godt, ca. 5 min på røremaskine eller 30 min i hånden vil jeg tro.
Dejen op i en skål, jeg kommer gerne lidt olie i bunden og på toppen, så hænger den ikke fast eller bliver tør.
Hæver ca 4 timer til det 4-dobbelte.
Formes til 8 store flotte flade boller. Efterhæver 45 min. Pensles evt. med vand og drysses med sesam. Bages ved 210 grader i 11 minutter.
Dejen inden formning |
- Torben
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.