onsdag den 11. maj 2016

Dag 9, Zion Canyon

Så gik endnu en dejlig dag i USA. Vi begyndte morgenen tidligt, vi stod op ca. kl. 7. Så vi kunne komme tidligt afsted for at temperaturen ikke blev for høj til at vandre i. 


Her i nationalparken køre der også shuttlebusser, så det gør det dejligt nemt at tage bussen til starten af en gå rute. Vi begyndte på en rute der hed Emerold's pools, en virkelig flot tur. Lidt omstændig at vandre da vi gik under vandfald og mellem klipper og sand (ja det var nu den rigtige rute), det var dejligt vejr, lidt varmt indimellem men også steder med skygge og lidt "regn" når vi gik under og tæt på vandfald. Så det var en rigtig dejlig tur. 



Vi besluttede os så for halvvejs hjem at gå af en anden rute hjem, så vi så noget andet, den tur blev kaldt grotterne. Det var kolosale klipper der lå op af skråningerne ned til floden. Når der var springflod som det hedder herovre når vandet pludselig kommer og der er meget af det. Var der risiko for klipperne faldt ned i floden og kunne stoppe vandet midligertidigt. 


Efter den lille ekstra tur tog vi bussen fra opsamlingsstedet og hjem til pladsen. Vi fik spist lidt frokost og lagde os i solen og fik en lille eftermiddagslur, inden et dejligt køligt brusebad skulle gøre os til nye mennesker igen. 

Til aften gik vi op til den nærmeste "by" på en PUB og spiste og fik en lækker øl fra det lokale bryggeri. Det var godt nok et stort måltid. Vi glemte helt alle portioner bare er større herovre. Forretten var ok, og hovedretten fik vi citrus/Wiskey dampet laks med stegte grøntsager. Som Siders (tilbehør) havde vi bestilt pommes frites og øl indbagte løgringe. Hold nu op nogle portioner. Vi droppede desserten og nød gåturen hjem. Hvor Naja serverede varm kakao med marshmellows mens vi hyggesnakkede med naboerne på pladsen inden vi begge skulle videre i morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.