torsdag den 12. maj 2016

Dag 10, Las Vegas

Så kom dagen hvor turen gik mod Las Vegas. Da først vi havde fyldt benzintanken med 174 L brændstof, var vi helt klar til at køre ud i ørkenen til Las Vegas. 
Sikke en oplevelse bare turen derud. Naturen ændrede sig mange gange undervejs. At se små områder i ørkenen der var omdanner til energiområder, hvor der stod flere hektar fyldt med solceller. 



Da vi så kom til Las Vegas, og det blev aften forstod vi først hvorfor de behøvede alle de solceller ude i ørkenen. 

Vi fik tjekket ind på vores RV plads efter vi havde handlet ind til de næste par dage (Uret var lige gået en time tilbage, så vi havde lige en time mere end først forventet). 



Meget flot by, men godt det ikke er i Las Vegas man kører i til dagligt, det var mindre nemt at finde butikken selvom det var næsten lige ud hele vejen. Men så fik vi oplevet lidt af byen i de lyse timer. 

Til aften gik vi på hotellet som høre til vores RV Park, det hedder Cirkus Cirkus og er et kæmpe enormt hotel med massere butikker, Casino og en hel oplevelsespark med rutschebane, pariserhjul og meget mere i. Her fik vi lidt godt at spise for efterfølgende at gå en tur ned af The Strip (Gaden i Las Vegas). Sikke en oplevelse, det var meget mere stilrent og åbent end vi havde troet. Denne by glæder vi os også til at udforske mere i morgen. 

Nu sidder vi og nyder en aftendrink i vores Camper.

P.s Naja har fødselsdag i morgen - wuhu!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.