tirsdag den 10. maj 2016

Dag 8, Zion Canyon

Så gik turen fra Bryce, idag i solskinsvejr, så vi kørte lige en ekstra tur gennem nationalparken. Sikke en fantastisk oplevelse, også i Solskindsvejr. 

Turen gik nu mod Zion national park, hvor vi har to overnatninger. Køreturen idag var ikke så lang. Men så kunne vi prøve at få styr på den nye tidszone vi er kommet i, så nu er vi kun 8 timer bagud og ikke 9 som vi er det meste af turen. 

Vi nåede frem til et område der er helt fantastisk. Selvom man måske tænker natur er natur, så er det forskellige elementer og farver i hver en park vi kommer i. 

Idag skulle vi igennem to tuneller for at komme igennem parken og ud til vores campingplads, som ligger lige på den anden side. Der var så fantastisk natur, første tunnel gik hurtigt, den var ikke så lang og meget høj og bred. 
Anden tunnel derimod måtte hele trafikken stoppes i den anden ende til vi havde været igennem. Jeg vil tro den var 1-1,5 km lang. Noget af en tur hvor vi bare skulle holde os på midten af vejen for ikke at få en Cambriolet Motorhome. Alt fik fint og vi kom ud på den anden side i god behold kun omkring 20-30 biler der holdt og ventede på vi kom igennem. 


Vi kom nu frem til vores helt fantastiske plads. Wow den ligger godt. 2 campere er der mellem os og en kæmpe lækker flod. Det er så lækker en plads, med træer og fantastisk udsigt ud over nationalparken. Vi var forbi en stor butik ved friluftsudstyr som havde et par kort med gode vandreruter. Vi fik god hjælp og er klar til at stå tidligt op i morgen og tage på en vandretur på ca. 5 km. i bjergene. 


Efter vi havde gået lidt rundt i området gik vi hjem og spiste is og frokost. 
Nu har vi spist aftensmad og hygger med naboerne på pladsen mens vi nyder solnedgangen.


2 kommentarer:

  1. Hvor er det fantastisk at læse om jeres oplevelser og ufattelig flotte billeder. Det er virkelig en oplevelse for livet. ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at høre i også kan nyde det lidt hjemmefra DK. Vi er helt vilde med det herovre. Nu går turen om lidt mod Las Vegas.

      Slet

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.