tirsdag den 24. maj 2016

Dag 22, Los Angeles - Aflevering

Så kom morgenen, meget tidligt. Torben havde næsten ikke kunne sove i nat af bare spænding. Spænding på hvad dog!?... 

Vi havde heldigvis ordnet vognen igår og kunne hygge med morgenmad og morgenkaffe en sidste gang. Tiden gik pludselig hurtigt inden vi alligevel fik pakket det sidste, men helt efter tidsplanen. Vi kom afsted og fik tanket vognen op med massere brændstof. 

Der var ikke den store trafik men det kom dog da vi kom ind mod Los Angeles. Der var noget kø-kørsel på den 6 sporede motorvej, der var virkelig mange biler men en halv time senere kørte trafikken på sit højeste igen. Folk er gode til at give plads ved ind og udfletninger, i DK havde det samme nok taget 2 timer med samme antal biler.

Vi kom til Carson som her den lille bydel i Los Angeles og fik afleveret Motorhomet og fik spist 2 is hver af de is vi havde i fryseren. Ja der var lige et andet hold der måtte hjælpe os lidt. 😊 Alt gik fint og meget hurtigt. 

Vi syntes begge det var noget trist af skulle aflevere vores dejlige vogn. Vi var begyndt helt at elske campinglivet kombineret med Roadtrip-livet. 
Det måtte vi så rode bod på med at afslutte del del af vores bryllupsrejse med limousine tilbage til hotellet og efterfølgende piccolo til at stå for vores bagage. Ren velvære. 


Efter Naja havde fået en eftermiddagslur og Torben slappet lidt af i lænestolen på værelset. Tog vi en dejlig tur i 1 af de 3 jacuzzi på hotellet med efterfølgende afkøling i poolen.

Nu ude at spise på dinner. Ægte Amerikansk stil inden vi skal tilbage på hotellet til og have drink og spille Yatsy. Ja vi er ved at blive helt Yatsy-maner.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.