mandag den 23. maj 2016

Dag 21, Santa Barbara

Så gik dagen igang lige ved siden af motorvejen 😯 Men vi har så småt vænnet os til trafikken som køre ude på den anden side muren. Vi sov dejligt længe og nød vi havde planlagt en stranddag. 

Ja dagen idag til gennem lidt af byen og til stranden hvor vi slikkede sol og badede i Stillehavet. Ja selv Naja kom helt under. Det var koldt men ikke ISkoldt ligesom hjemme når vandet er koldt. Det var en dejlig afslappende dag på stranden med mange spændende omgivelser i form af både og folk det prøvede at flyve ved hjælp af deres drager, nogle lykkedes det for andre ikke.

Efter en god sol slik slikning tog vi hjem og spiste frokost og begyndte at pakke vognen sammen og gøre den ren. Vi håber på kiloene i kufferterne passer 😊 Der mangler mere volumen end der mangler ledige kilo.
Det går indtil videre så den står ikke på shopping uden en større kuffert i Los Angeles, men det er der nu heller ikke planer om men man ved jo aldrig, ellers må vi have et par ekstra lag tøj på!


Vognen er nu pakket og rengjord, vi har holdt kæmpe spisegilde med rester (lidt snak har hi dog til et par dage på hotellet inden turen går hjemad).

Lidt Yatsy og hygge til aften. Nu er væguret sat til tidligt i morgen tidlig. 

1 kommentar:

  1. Hvor er tiden gået hurtigt. Dejligt I har haft det godt, men glæder mig til I kommer hjem❤️

    SvarSlet

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.