søndag den 22. maj 2016

Dag 20, Santa Barbara

Så gik turen fra vores bonus plads, som var en vildt lækker plads med pool, udendørs området mv. Vi sov længe og ringede hjem til Susanne der havde fødselsdag lørdag og sang fødselsdagssang og hilste på familien der var på vej til desserten. Det siger vidst lidt om tidsforskellen. 😊

Turen gik nu mod Solvang som er en dansk by som stammer fra den tid man "bare" skulle til det vilde vesten USA. Her startede danskerne en "dansker" lejer. Byen var knap så spændende som dansker, men meget sjov at se. Der blev bagt friske æbleskiver mv. Det var rigtigt mange spisesteder vi valgte dog et italiensk og fik lidt lokal dejlig vin til maden. Alt det man ikke spiser op får man pakket i en æske til at tage med hjem og da vi havde bestilt 3 hovedretter til to jamen så kunne Torben her ikke spise op og fik fik sandwich og pommes med hjem til aftensmaden.

Byen havde næsten kun bindingsværkshuse og en mølle. Så Danmark i gamle dage, som var det en lille by ude på landet. Men meget stor og moderne.

Efter nogle timer i Solvang kørte vi til næste campingplads i Santa Barbara. En lille plads med en meget hyggelig camping Mutter. Reserveringer var ikke helt gået som vi troede, men til den gode side. Vi havde fået pladsens mest private og luksuriøse plads. Lækkert. Her lå vi meget privat bag plankeværk og slikkede sol og fik en lille lur. Næsten helt uforstyrret.


Til aften efter en lille tur for at komme over på den anden side af den store mortorvej. Ja de har meget overdimensionerede kloarker herovre. Danskeren her prøvede at komme igennem kloaken under vejen og til den anden side men kloakrotterne stoppede ham. Så vi gik tilbage kiggede på kortet og lagde planer for i morgen når vi skal på stranden. Samt planer for når vi har lidt tid i Los Angeles efter at have afleveret Motorhomet.


Naja har lige tæsket Torben i Yatsy efter vi faldt ud af det var med 5 og ikke 6 terninger til en lille drisk og lidt popcorn. Torben mangler stadig at spise 22 pakker popcorn. Mums!


P.s. Hvis ikke du allerede har set det så opslaget længere nede har vi lavet med lidt facts og billeder af vores hjem de sidste ca. 20 dage.

P.p.s. Vi skulle hilse fra Trunten (GPS'en) og Plutto (vores hund).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.