fredag den 20. maj 2016

Dag 18 - Moss Landing

I dag gik turen fra San Francisco til Moss Landing, som er en lille fiskerlandsby ved highway 1. Det var en smuk tur hertil, som I kan se på billederne. Vi gjorde et enkelt stop ved Gilroy Premium outletcenter hvor vi troede vi skulle shoppe igennem. Men der var slet ikke så meget og det var ikke specielt billigt så det blev ikke til det vilde shopping. 


Vi nåede campingpladsen i god tid så vi kunne nå en kop kaffe inden en god gåtur rundt i den lille by. Her fik vi tjekket mails hvor der bl.a. var kommet en fra det whale watching firma vi skal på tur med i morgen. Grundet det meget blæsende vejr bliver den tur måske aflyst øv! Vi håber det stilner af i løbet af natten. Men det er virkelig blæsende for
tiden hvilket vi også kunne mærke nede ved stranden. 


Moss Landing er super hyggelig dog meget lille. Men mens vi lavede aftensmad kunne vi pludselig høre noget der lød som søløver. Vi gik hurtigt ned på havnen der ligger lige ved siden af campingpladsen men her var der ikke noget at se. Vi fik spist og besluttede at vi ville prøve at gå lidt længere ud af havnen og her lå der så en flok søløver på kajen. Så hyggeligt og vi glæder os til at lære dem bedre at kende i morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.