onsdag den 18. maj 2016

Dag 16, San Francisco

Vi nød morgenstunden på vores campingplads. Efter at have hørt fra naboen af køen i Yosemite Nationalparken et par dage tidligere, havde været i TV og at det havde været helt vildt, kunne vi bedre forstå at vi også syntes der var mange. Måske vi så har været i TV 😜 



Vi fik pakket sammen og satte snuden mod San Francisco som kun var ca 200 miles idag, med et lille hold ind i shopping butikken WalMart, hvor vi lige fik købt lidt til de sidste dage i Camperen og lidt ekstra små ting. Gik turen så videre. Vi valgte turen udenom alle betalingsbroerne, der er mange broer, nogle går tværs ind over søen, andre går udenom. Vi så mange nye ting på vejen. Opleve 6 sporede motorveje. 


Hen af eftermiddagen kom vi frem til vores resort plads. Lækker plads vi havde booket, igen helt ud til vandet som jo er Stillehavet. Vi sad og nød solen hvorefter vi gik en tur langs hegnet. De har desværre samme problem som hjemme i DK med at kysten forsvinder. 
Men så kunne vi bedre forstå vi ikke kunne booke forreste række. Ja! Den er lige på vej i vandet så der er sat hegn op, så nu er vi alligevel 1. parket til Stillehavet og kan næsten soppe i det. 

VI fik både set muldvarp, solnedgang og hvaler der lige stak hovederne lidt op. Ja det er vidst lige noget for os her... Også...

Vi glæder os meget til at opleve byen rigtigt i morgen, hvor vi også har en hel dag her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.