onsdag den 18. maj 2016

Dag 15, Calistoga

Turen gik nu igennem nationalparken endnu engang, efter vi havde kigget på dagens bjørne prognose. Vi skulle igennem for at komme til den rute vi skulle videre på. 
På vej ud af parken holdte vi lige ind forbi lidt flere vandfald. Et enkelt gik vi til, det kaldes for brudeslør, fordi det går så smukt lige ned og falder til sidst som sløret. Akkurat som et helt brudeslør. 


Akkurat som det store vandfald igår og måske lidt værre så var der meget vådt for andet af dette vandfald idag. Ja så meget at man slet ikke kunne se noget for bare vandsprøjt. Men vi skulle lige helt op til at blive våde. Ligesom alle andre. Nogle havde regntøj på, andre sommertøj ligesom os!.

Turen dertil og tilbage til bilen var meget smuk, da vi sagtens kunne se det gennem træerne samt nyde de smukke floder og vandløb der løb væk fra vandfaldet. 


Videre væk derfra gik turen nu rigtigt mod Calistoga, en kæmpe Vinby i Californien. Turen var temmelig lang men gik hurtigt via motorvejene. Indkørselsen til byen bød på mega mange vingårde og vinmarker. Nogle steder duftede der enda også af vin på en helt særlig måde. Andre steder der er mini "fabrikker" hvor de producerede vinen.

Vi kom frem til en dejlig plads lidt tilbagetrukkent men lige akkurat tæt nok på byen at det kun tog et kvarter at gå op på den store gade i Calistoga hvor der var massere spisesteder og vinbutikker.


Vi valgte en italiensk restaurant hvor vi spiste pizza og tiramisu. Dertil fik vi en meget udsøgt god rødvin der var produceret i en nabo by. Vinen var der kun produceret 375 flasker af. Bare det i sig selv er en oplevelse. Men også smagen den var virkelig intens og god. 

På hjemturen gik vi lige indenom et supermarked hvor 1/5 del af hylder og køleskabe bestod af vin. Det var heldigt for det var lige netop det vi gik efter h fik en dejlig lokal produceret hvidvin. Denne sluttede vi aftenen af med til et spil 500.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.