søndag den 15. maj 2016

Dag 13, Sequoia

Vi startede dagen ud med at spise morgenmad i de dejlige omgivelser på campingpladsen. Hvorefter vi stille og roligt fik pakket bilen sammen og pudset vinduerne og fejet vognen så den var klar til endnu en dag på bjergvejene. 

Turen gik af Trunternes bjergveje, efter jeg igår havde lokket Naja ud på bjergbestigninger fik jeg nu turen idag.
Vi gjorde et lille stop ved Lake Isabella. Meget flot område med en stor dejlig sø. 

Herefter gik turen op i bjergene, af 25 miles bestigning, nedadkørsler, sving og smalle veje kom vi næsten ud på de større veje, der gik ikke længe før byerne begyndte at komme. 
Vi kørte igennem et kæmpe eksotisk område, hvor vi lige måtte gøre hold i en landevejs butik hvor vi købte lokalt. Marmelade, oliven med hvidløg, ferskner, nektariner og appelsiner. 
Alle tingene var lokalt produceret, appelsintræerne kørte vi flere miles igennem, så smukt at se og opleve.
Som vi snakkede om tænkte vi aldrig på at Californien er et perfekt sted til denne også, det helt rette klima. Vi spise frokost på vores stop og nød en abrikos, hold nu op en lækker smag. Og bare tanken om de var friskplukkede på markerne op til butikken. 


Vi kom rimeligt tidligt frem til den dejligste plads i Sequoia. En plads helt ud til floden. Floden løber 4 meter foran os, der sad vi de første mange timer og nød det hvorefter vi gik på fotosafari langs floden.

I floden er der lavet et pool område så vi måtte lige i og soppe, andre var i og bade. Vild oplevelse for der er alligevel ret godt gang i den med strøm. 

Nu sidder vi og nyder at mørket falder på og flodens susen mens frøerne kvækker i baggrunden (ja mens jeg venter lidt spændt på bjørnene skal dukke frem).

P.S. I morgen må i vente en ekstra dag, da vi skal i nationalpark, uden vand, el og internet. Så godt man har vognen med med næsten det hele 😊.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.