fredag den 27. maj 2016

Dag 24 + 25, Afgang + Hjemkomst

Så kom dagen desværre hvor vi skulle med snuderne hjemad. Heldigvis havde vi jo fået lov at være et par timer mere på hotellet inden vi skulle tjekke ud. 
Vi sov dejligt længe, der var mega gode mærklægnings gardiner på hotellet så man ikke anede hvad klokken var. Og efter en lang tid i Autocamper nød vi mega dejlig kæmpeseng.



Efter at have sovet spise vi morgenmad ude på en af terrasserne hvorefter vi lige så stille begyndte at pakke kufferterne efter vi lige havde købt en ekstra. Det gav dejlig god plads, nu vi havde kiloene 😊.
Efter at have spist frokost på hotellet gik turen mod lufthavnen. Kæmpe stor lufthavn (LAX) men dejligt med butler der lige vidste hvor vi skulle læsses af. 


Selvom 2 flyvemaskiner skulle tjekke bagage ind samtidig tog det ikke mere end 20 minutter. 
Så vi havde meget god tid i lufthavnen til kaffe, men det var også nødvendigt da det tog 45 min for 10 kunder at blive ekspedieret i StarBuck. 
Men alligevel lidt god tid da vi jo mødte op 3 timer inden men sikkerhedskontrollen tog også bare 20 minutter.


Turen gik nu igennem luften. Lidt lang tur men det gik ok. Og var dejlig mad på flyet og en lille cheasecake til dessert.

Efter en god tur i flyet kom vi til CPH men hold nu op efter 40 minutters venten kom bagagen, båndede nåede lige at gå i stå 😯. Efter at have pakket vognene kom vi til ankomsthallen til en dejlig velkomst af Hans-Henrik & Inge Marie samt Michael. Vi tog hjem og drak kaffe og så slappede vi ellers bare resten af aftenen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusinde Tak for din kommentar til indlægget vi glæder os til at læse det og evt. besvare det.